RSS-syöte
C2-palvelimen Spamhaus-listaus [korjattu] 2018-04-13

[14.4.2016 10:00] Spamhaus poisti asianmukaisesti palvelimen listoiltaan. Tilanteen pitäisi olla Spamhausin osalta nyt normalisoitunut. Pahoittelut aiheutuneesta haitasta.

[12:30] C2-palvelimelle on aamusta listautunut Spamhaus-estolistalle. Yksittäisen asiakkaan vanhentunut Joomla! asennus oli onnistuttu hakkeroimaan ja sitä kautta oli yritetty hakkeroitua eteenpäin ulkopuolisille asennuksille. Kyseinen asennus löydettiin ja se poistettiin palvelimelta. Spamhaus-estolistalle on ilmoitettu asiasta ja odotamme listauksen poistumista. Hakkeroitu Joomla! asennus ei aiheuttanut palvelimelle muuta riskiä eikä sitä kautta ole voinut päästä käsiksi mihinkään muualle kuin kyseisen asiakkaan tilin tietoihin. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Ehtojen mukaisesti palvelussa ei saa säilyttää vanhentuneita ja tietoturvattomia asennuksia. Tulemme edelleen kiristämään vanhentuneiden sovelluksien seurantaa ja niiden toiminnan estoa. Vanhentuneiden sovelluksien säilyttäminen vaarantaa kaikki tilin tiedostot ja on omiaan aiheuttamaan haittaa koko palvelimen toiminnalle. Varaamme oikeuden myös poistaa vanhentuneet sovellukset sekä niiden mahdollisesti saastuttamat tiedostot.Takaisin
Copyright © 2008 Suncomet