Tilausautomaatin käyttö- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaus lähetetään siirtymällä verkkokaupan viimeiseltä sivulta maksupalveluun. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja palveluiden hinnat. Tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, jonne lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut palvelut sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksupalvelun tarjoajana toimii Kevin EU, UAB (304777572), Stripe (Stripe Payments Europe Limited) tai Paypal (PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA), joka on vastuussa maksutapahtuman vastaanottamisesta, prosessoinnista ja välittämisestä edelleen. Näillä tehdyt maksut veloitetaan välittömästi maksun hyväksymisen yhteydessä. Maksun voi tehdä myös tilisiirtona, jolloin maksu ei välity heti. Kaikki verkkokaupassa myytävät palvelut sisältävät arvonlisäveron 24%.

Sopimus

Sopimus syntyy verkkokaupassa asiakkaan ja Suncomet Oy:n välille tilauksen lähetyksen yhteydessä.

Toimitus

Webhotellipalvelu toimitetaan automatisoidusti ja välittömästi tilauksen saapumisen jälkeen. Verkkotunnus toimitetaan (rekisteröidään) automatisoidusti ja välittömästi maksun saapumisen jälkeen. Tilatun verkkotunnuksen toimitusta ei voida aina taata. Verkkotunnus voi olla varattu, estetty tai sisältää muita poikkeuksia, jotka estävät sen rekisteröinnin. Mahdollisia poikkeustilanteita selvitetään arkipäivisin ja ongelmat selvitetään arkipäivän kuluessa. Mikäli palvelu on toimimaton tai palveluun liittyvät tiedot ovat kadonneet toimituksen aikana tai jälkeen, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle.

Peruutusoikeus

Webhotellipalvelun voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Maksun jälkeen ei peruutusoikeutta enää ole. Kokeilun voi käyttää vain kerran. Toimitetulla (rekisteröidyllä) verkkotunnuksella ei ole peruutusoikeutta.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Yhteystiedot

Suncomet Oy
Urho Kekkosen katu 4-6 E
00100 Helsinki
Finland